Agenda
Cantiquenaam

In 2018 waren we In Kiev om daar het bruoloftsfeest van onze dirigent op te luisteren. Een bijzondere en avontuurlijke belevenis. Gelukkig was het echtpaar eerder al getrouwd want het feest ging niet door vanwege ziekte van de bruidegom! We hebben toch gezongen, veel rondgekeken en veel plezier gehad. We bewaren veel fijne herinneringen aan deze trip

Op zondag 9 februari verzorgen we een winterconcert. We willen u dan graag ontmoeten in het prachtige en sfeervolle kasteel Croy, uiteraard op Croy net buiten Aarle-Rixtel. We willen de winter opvrolijken met een niet al te zwaarmoedig programma, we hebben flink gerepeteerd om het nieuwe jaar met een vrolijke noot in te kunnen zetten.

De ruimte in Het kasteel is beperkt, dus zorg dat u op tijd bent. Voor vijf euro geniet u naast onze muziek ook van een prachtige omgeving, zowel binnen als buiten en daarbij een consumptie. Om 15:00 uur beginnen we. Veel plezier.

Kamerkoor Cantique


Kamerkoor Cantique zingt vier- en vijfstemmige muziek van barok tot romantiek. Cantique doet dat al meer dan vijfentwintig jaar, vrijblijvend, informeel, ontspannen en welluidend.


Contact


Mailadres:    Kamerkoorcantique@gmail.com

telefoon:      06-23408982


© Copyright. All Rights Reserved.